SGK Emekli Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz, Mardin’in Derik ilçesinde makamında düzenlenen bombalı saldırı sonucu şehit edilen Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün Arifiye’deki evini ziyaret ederek aileye başsağlığı dileğinde bulundu.
BAŞBAKAN’DAN SELAM
SGK Emekli Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz’a şehit Kaymakamın evine yapılan ziyarette, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu  ile SGK İl Yeni Müdürü Erhan Çavuş hazır bulundu. Başbakan Binalı Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına aileyi ziyaret ederek selamlarını ileten SGK Emekli Hizmetleri Müdürü Yılmaz, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehadetiyle ilgili resmi evrakları aileye elden teslim etti.

ZOR SÜREÇ
Şehit Babası Asım Safitürk, “Öyle bir evlat ki hiç sıkıntısını çekmedim. Mesai arkadaşları tarafından da çok seviliyordu. Görevinde en ufak bir sevilmeyen hareketini görmedim. Bu yönleriyle teselli buluyorum ama evlat acısını Allah kimseye göstermesin” dedi. Baba Safitürk, ülkenin terör olaylarıyla ilgili zor günlerden geçtiğini belirterek; “Allah devletimizin yardımcısı olsun. Biz her zaman devletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.