Serdivan Belediyesi’nin Ramazan ayında düzenlediği ‘’Serdivan Ramazan Buluşmaları’’ tüm hızıyla devam ediyor. 32 Evler, Beşköprü, Kemalpaşa ve Aralık Mahallerinde kurulan iftar sofraları bu kez Bahçelievler Mahallesinde kuruldu.

Bahçelievler Mahallesi Limonlu Sokak’ta verilen iftar öncesi, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ak Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya masaları tek tek dolaşarak vatandaşların ramazanlarını kutladılar.

“Ramazan ayında birlikte olmanın, iftar sevincini, o manevi havayı ve coşkuyu birlikte yaşamanın bir başka keyfi oluyor” diye konuşan Alemdar; “Dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Mahallerimizde kurduğumuz iftar sofralarına vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bu iftar sofralarında yüzlerce vatandaşımızla birlikte aynı sofralarda iftar yapıyoruz” dedi.

İftar yemeğinin sonrasında, Serdivan Belediyesi Ramazan Buluşmaları etkinlikleri kapsamında vatandaşlar için hazırlanan platformda Hacivat ve Karagöz,meddah ve orta oyunu gösterileri ile çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar geçirdiler.