Muhtarlar Derneğindeki bayramlaşma programına Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,  AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Ak Parti Serdivan eski ilçe Başkanı Osman Çelik, MHP Serdivan İlçe yönetimi, CHP Serdivan İlçe Başkanı Sabahattin Gülbaş, DP İl Başkanı İsmail Ergül, DP Serdivan İlçe Başkanı Zeki Mayasılcı, AK Parti Serdivan Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Serdivan mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve STK temsilcileri, Serdivan İlçe Jandarma Komutanı Nuri Çiftçi, Serdivan İlçe daire müdürleri katıldı.

Ortak noktamız milletimize hizmet”

Belediyede düzenlenen programın ardından Serdivan Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Serdivan’ımıza hizmet için bizlerle birlikte görev yapan, tespit ve çözüm noktasında her zaman birlikte hareket ettiğimiz muhtarlarımızla yeni dernek binalarında düzenlemiş oldukları bayramlaşma programında bir araya geldik. Biz muhtarlarımızı her zaman çözüm ortağı ve paydaş olarak gördük. Milletimize hizmet noktasında Onların taleplerini değerlendirmek ve imkanlarımız nispetinde süratle yerine getirmek ve destek olmak da bizim önceliklerimiz arasında. Derneğimize tahsis ettiğimiz yeni yerde muhtarlarımızla bir araya gelmek, bayramlaşmak, birlikte olmak ve bu hasletlerimizi yaşatmak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor.  Rabbim bu birlikteliğimizi bozmasın” dedi.

“Bayram muhabbettir”

Bayramların mutlulukları paylaşmaya vesile olduğunu ifade eden Başkan Yusuf Alemdar, “Bayram muhabbettir diyerek kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelme, hasbihal etme fırsatı bulduk. Bu anlamlı günde bu güzel buluşmayı hazırlayan başta Dernek Başkanımız Fikret Can olmak üzere tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha tüm İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.