Veda yemeğine; Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nihal Erat, AK Parti Serdivan Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya, AK Parti Serdivan Teşkilatlanma Başkanı Adnan Pala, Serdivan Belediyesi Birim Müdürleri, AK Parti Serdivan İlçe teşkilatı üyeleri, İlçe Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri, mahalle muhtarları ve iş adamlarının yanı sıra kursiyerler de katıldı.

“Desteklerini esirgemediler”

Veda programında kısa bir konuşma yapan Cengiz Kıyak, “Serdivan’da göreve başladığım günden bu yana kaymakamlığımız, belediyemiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve tüm eğitim kurumlarımızla uyum içerisinde başarılı projelere imza attık. Bu süreçte emek gösteren usta öğreticilerime teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek ve onların ihtiyaçlarını karşılama noktasında kurumumuzdan desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’a, belediye birim müdürlerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün değerli yöneticilerine ve birlikte hareket ettiğimiz tüm daire müdürlerimize, usta öğreticilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“İlçemize değer kattı”

Yeni görevinde Cengiz Kıyak’a başarılar dileyen Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, “İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü görevi süresince başarılı çalışmalara imza atarak ilçemize değer katan Sayın Cengiz Kıyak’a teşekkür ediyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Protokol üyeleri veda programı sonrası Cengiz Kıyak’a günün anısına hediye takdim etti.