Kadına işte fırsat eşitliği

Şirket merkezinde gerçekleşen etkinlik sırasında SEDAŞ’ın Yönetim Kurulu ve aynı zamanda İcra Başkanlığı koltuğuna temsili olarak oturan Gülce Memiş, çalışanların isim listesini istedi. Gülce, şirkette İnsan Kaynakları Müdürü’ne “Kadınlara İş’te Fırsat Eşitliği Projesini” sordu ve daha çok kadın çalışanın işe alınması talimatını verdi. Gülce, ayrıca elektrik enerjisinin tasarruflu kullanılması için tüketicilerin bilgilendirilmesini istedi. Gülce, tasarrufla hem ülkemizin hem de tüketicilerin kazançlı çıkacağını, çocukların da daha güzel bir dünyada yaşayacağını söyledi.

İcra başkanıyla web sayfalarını incelediler

Bil İlkokulu öğrencilerinden, Gülce Memiş, Zeynep Duru Çelik, Zeynep Yıldız Karakoç, Eren Alp Yazıcı, Alper Keçeci öğretmenleri Buket Karadağ ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven ile elektriğin güvenli ve verimli kullanılmasıyla ilgili sohbet ettiler. Kendilerine gelecekte seçecekleri meslekleri soran Güven, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler, Bekir Sami Güven’in bilgisayarından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile www.enver.org.tr web sayfalarını incelediler.

SEDAŞ’ın yarışmasını merak ettiler

Bekir Sami Güven öğrencilere, “SEDAŞ olarak elektrik enerjisinin en verimli şekilde kullanılmasıyla ilgili bu yıl da yarışma başlatacağız. Ailelerinizle birlikte katılım sağlamanızı ve ödüllü yarışmamıza www.sedas.com web sayfamızdan başvuru yaparak tasarruf için çalışmanızı isteriz” dedi. Çocuklar elektrik tasarrufu yarışması ile ilgili pek çok soru sorarak Güven’den bilgi aldılar. Güven çocuklara geleceğe umutla bakmalarını, çok çalışmalarını söyleyerek başarılar diledi.

“Fedakar öğretmenlerimize teşekkürler” 

SEDAŞ İcra Başkanı Güven, ‘’Çocuklar bizlerin geleceği ve yarınlarımızın teminatıdır. Yarınlarda ülkemiz kurumları ve şirketlerinin yönetici ve çalışanları olacaklar. Bu makamları onlar yönetecekler. SEDAŞ olarak her zaman eğitimi destekliyoruz. Geleceğin teminatı çocuklarımız çok değerliler. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiren fedakar öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz” diye konuştu. Sınıf öğretmeni Buket Karadağ, “Bu anlamlı günde öğrencilerimizi misafir eden SEDAŞ ailesine teşekkürlerimizi sunarım” ifadelerini kullandı. Bekir Sami Güven’in çocuklara verdiği hediyeler, pasta ikramı ve fotoğraf çekimlerinin ardından öğrenciler ziyaretlerini sonlandırdılar.