2018 yılından itibaren ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemini de Entegre Yönetim Sistemine dahil ederek gerekli tüm çalışmaları birlikte yürütecek olan SEDAŞ, bu doğrultuda gönüllü olan SEDAŞ Değişim Elçileri ile 2 gün süren, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi İç Tetkikçi Eğitimlerini başarı ile gerçekleştirdi. SEDAŞ’ta değişim elçilerine verilen eğitim programı Kalite ve Çevre Uzmanı Bulut Yılmaz tarafından uygulandı.  

SEDAŞ, “Değişim Elçileri” ile elbirliği halinde yönetim sistemleri gereği yapılması zorunlu olan sistemin kuruluş içerisindeki etkinliğini ölçmek, gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak, zayıf ve geliştirilecek yanların objektif olarak tespitini yapmak, oluşabilecek problemlerin önceden tahminini ve sistemin sürekli geliştirilmesini sağlamak için iç tetkikçi eğitimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

SEDAŞ 2017 yıl sonunda  ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve EN 15838 Müşteri İlişkileri Merkezi Yönetim Sistemi İç Tetkikçi Eğitimlerini başarı ile tamamlamış ve 2017 yıl sonunda başarılı projelerini kalite belgeleri ile taçlandırmıştı. Bu eğitimlerle birlikte SEDAŞ, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesini daha da çok artırmak için Değişim Elçileri ile EYS (Entegre Yönetim Sistemi) İç Tetkik eğitim ve uygulama organizasyonlarını birlikte gerçekleştiriyor.