SEDAŞ, elektrik dağıtım faaliyetlerinden faydalanan paydaşlarının temsilcileri ile görüşmeye deval ederek yerel yöneticilerin görüşlerini alıyor. SEDAŞ Şebeke Operasyon Sorumluları, bölgelerinde gerçekleştirdikleri dağıtım faaliyetlerine ilişkin işletme bakım çalışmaları ve yapılan yatırımlar hakkında bir araya geldikleri yerel yöneticileri bilgilendiriyorlar.

SEDAŞ’ın Kandıra Bölge Sorumlusu Mehmet Reşat Karaman, Kandıra İlçesi Belediye Başkanı, Muhtarlar Dernekleri yöneticileri ve beraberindeki ekipleriyle bir araya geldi. Karaman’a yaptığı nezaket ziyaretleri sırasında yerel yöneticiler; “SEDAŞ’ın etkin iletişim çalışmalarından ve son dönemde enerji kesinti sayısı ve sürelerinin iyileştirilmesi yönünde yapılan yatırımların olumlu sonuçlarını gördüğümüz için bu çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dediler.

Kandıra İlçesi Belediye Başkanı Ünal Köken, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi Başkanı Mustafa Satılmış ile Kandıra Beylerbeyi Muhtarı Musa Yener'de SEDAŞ yöneticisi Mehmet Reşat Karaman’a kendilerinin görüş ve önerilerine de değer vererek, yaptığı nezaket ziyaretlerine teşekkür ettiler.