Toplantı TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir’in başkanlığında yapıldı. TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan toplantıya, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk, Dağıtım Varlıkları Grup Müdürü Enver Aka, İşletme Bakım Grup Müdürü Burhan Ak, Şebeke Yönetim Grup Müdürü Gökmen Hasançebi ve SEDAŞ Şebeke Operasyon İl Yöneticileri ile TEDAŞ Bölge Müdürü Tuncer Yeşilyurt'ta katıldı. 
SEDAŞ, yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendiriyor
SEDAŞ, yatırım ve projeleriyle ilgili kamuoyunu da bilgilendirirken, muhtarlar ve yerel birimler yanında, paydaşları olan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği de yapıyor. SEDAŞ başta Enerji ve Tabii kaynaklar bakanlığı olmak üzere (ETKB), Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Valilikler, Belediye ve Kaymakamlıklara da dağıtım faaliyetleri ve yatırım çalışmaları hakkında bilgi veriyor.

SEDAŞ hesap verebilirlik ilkesi ile hareket ediyor
Açıklık, şeffaflık, etik değerler, performansa dayalı analitik bütçe uygulaması, performans değerlemesi ve hesap verebilirlik ilkesi ile süreçlerini yöneten SEDAŞ, paydaşlarıyla iletişimi önemsiyor ve bu kapsamda dağıtım faaliyetlerinin iletişimini paydaşları ile etkin bir şekilde sürdürüyor.
Üst düzey diyalog
ETKB, EPDK, TEİAŞ ve TEDAŞ gibi enerji sektörünün en önemli kurumları ile kurduğu diyaloğu en üst düzeyde gerçekleştiren SEDAŞ, proje yatırım çalışmaları için TEDAŞ Bölge Müdürlüğü nezdinde sağladığı  koordinasyonu, işbirliği kapsamında TEDAŞ Genel Müdürlüğü nezdinde de sürdürüyor.