SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Genel Müdürlüğü bahçesinde SEDAŞ çalışanları ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti.

Dr. Necmi Odyakmaz mesajında; “Bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, yardımlaşmayı, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. Bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavradığımız, Barış, sevgi ve yardımlaşma ayı olarak bizleri de iftar sofralarında birlik ve beraberlik içinde buluşturan bir Ramazan ayını daha hep birlikte geride bırakıyoruz. Ramazan Bayramının tüm insanlığa, dünyaya ve ülkemize barış, huzur ve güven getirmesini, SEDAŞ ailesini oluşturan sizlerin daha nice yıllar bayramlara en güzel günlerde ulaşmanızı temenni eder, bayramı aileleriniz, sevdikleriniz,  dost ve arkadaşlarınızla sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim” dedi.

Odyakmaz, Ramazan Bayramında vatandaşların elektrik şebekesinden sürekli hizmet alması ve huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini hedeflediklerini de belirterek, İşletme Bakım ekiplerinin, SCADA Merkezinin ve Çağrı Merkezinin 7/24 görevde olacağını da dile getirdi.