Bilgi çoğaldıkça, paylaşıldıkça güzeldir anlayışıyla yola çıkılan ve gönül coğrafyası kardeşliğinin daim olduğu #kütüphanesizokulistemiyoruz projesi çerçevesinde Sakarya'dan Hakkari'ye yapılan yardımda kitapların yanı sıra not defteri, ayraç, ayakkabılar da gönderildi.

Hakkari Üniversitesi'nden Zafer Ertaş ve gönüllü arkadaşları ile ortak yapılan çalışmada geleceğin teminatı olan çocuklarımız ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Hakkari Üniversitesi'nden Zafer Ertaş; "Bu projeyi gerçekleştirip sonuca ulaştığımız için çok mutluyuz. Yapılan yardım ile mesafelerin öneminin olmadığını göstermiş bulunduk. Kütüphanesiz okul kalmayana dek elimizden geleni yapacağız" dedi.

Milli Birlik Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan'ın talimatıyla ve İl Başkanı Hayati Özsipahi ve yönetimin öncülük ettiği 'Kütüphanesiz Okul İstemiyoruz' projesinde Milli Birlik Düşünce Derneği Sakarya Üniversitesi Teşkilatından Özcan Kocakaplan da, "Bu proje vesilesiyle çocuklarımızın yüzünde bir tebessüme vesile olduğumuz için çok sevinçliyiz. Sakarya'dan Hakkari'ye uzanan bu yolculukta emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Unutmamalıyız ki okul için her şeyi yapabiliriz ama okulun bir kitaplığı yoksa, hiçbir şey yapmamış oluruz” diye konuştu.