Sigorta acentelerini bir çatı altında toplayıp sektörel birlik oluşturma gayesindeki SASADER Sakarya’da faaliyet gösteren sigorta acentelerini bir araya getirerek, sektörün sorunları ve çözüm yollarının konuşulacağı bir toplantı tertip ediyor.

Sigorta Acentelerinin sorunlarının konuşulacağı ve çözüm noktasında “birlik ve beraberlik” anlayışı ile sonuca gidilmesi için fikirlerin sunulacağı kahvaltılı toplantıya Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Başkan yardımcısı Necmi Bulut ve Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu (TÜSAF) yönetim kurulu başkan yardımcısı Abdullah Coştu’nun da katılacağı öğrenildi.  

sasader_sigortacilarla_bulusuyor_2.jpg

13 Eylül Cumartesi günü Saat 10’da Elegante Cafe’de Yapılacak olan Kahvaltılı toplantı ile alakalı bir açıklama yapan SASADER Başkanı Çetin Erdil, “SASADER olarak Sakarya’da faaliyet gösteren tüm sigorta acentelerini yapacağımız toplantıya davet ediyoruz. Sakarya Sigortacılar Derneği faaliyet alanında sektörümüzün sorunlarına eğilerek bunları çözmek adına çalışmalar yapmaktadır. Bu minvalde tüm sigorta acentesi arkadaşlarımıza bilgilendirmeler yapmaya hazırız. Tüm Sigorta Acentesi arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi icra etmek istiyoruz. Üyemiz olsun ya da olmasın faaliyet gösteren bütün Acentelerimizi Cumartesi sabah 10’da Elegante Cafe de yapacağımız Kahvaltılı toplantımıza bekliyoruz. Katılımları bizim için onurdur” dedi.