İftar yemeğine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Ankara’da bulunmaları nedeniyle gecikmeli katıldı.

İftar yemeğine katılanlara Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer’in danışmanlığını yapan Enver Kılıç ev sahipliği yaptı. Enver Kılıç ile Zeki Toçoğlu’nun samimi sohbeti ise dikkatlerden kaçmadı.

 

sapanca_iftar2.jpg

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Allah tutuğunuz oruçlarınızı, yaptığınız ibadetleri kabul etsin inşallah. Bugün sizlerin de takip ettiği gibi sayın Başbakanımız Ankara’da Cumhurbaşkanlığı adaylığını ilan etti. Bu toplantıya bizler de katıldık. Bu nedenle de biraz geciktik. Sayın Başbakanımız, 30 Mart seçimlerinde Sapanca’nın gösterdiği ilgi ve alakadan oldukça memnun. Sizlere selamlarını ve saygılarını iletti. Ayrıca 10 Ağustos’ta da yine sizlerin kucaklamasıyla, sizlerin sahip çıkmasıyla, desteklemesiyle Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanı olarak karşımızda olacak inşallah. Hep beraber, birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başbakananımıza sahip çıktığımızı göstereceğiz. Allah bu ramazan soflararının bereketinden hepimizi müstefil eylesin, hepinizin bağlılık içerisinde, çoluğunuzla çocuğunuzla daha nice ramazanlara sağlık içerisinde erişmeyi nasip etsin” dedi.

sapanca_iftar3.jpg

Daha sonra Toçoğlu, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ve Sapanca Belediyesi danışmanı Enver Kılıç, hep birlikte  Rüstem Paşa camisine geçtiler.