Sapanca Ülkü Ocakları, Halk Eğitim Salonu önünde kan bağışı kampanyası düzenliyor. Sapanca Ülkü Ocakları’nın son 3 yıldır 6 ayda bir düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyası bu yıl 06 Temmuz Cumartesi günü Halk Eğitim Salonu önünde yapılacak.

Sapanca Ülkü Ocakları Başkanı Emrah Özen, kan bağışı kampanyasıyla ilgili şunları söyledi; “Bir insanın en kıymetli varlığı canıdır. İnsan yaşarsa devlet yaşar, insan olmazsa devlet olmaz. Ondan dolayı insanın sağlığı, insanın varlığı ve insanın nefsi için elimizde ne geliyorsa hep beraber yapmak zorundayız. Bu kutsal görevde sapanca halkının bize destek vermesini bekliyoruz.”

Kan bağışı kampanyasına destek veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Berat Taner ise; “Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen Ülkü Ocaklarında görevli gençlerimizi kutluyor, teşekkür ediyordum. Kan vermek insan sağlığı için, insanlığa hizmet için çok kutsal bir görevdir. Vereceğimiz kan hiç tanımadığımız belki de hiçbir zaman tanıma fırsatı bulamayacağımız vatandaşlarımızın hayatını kurtaracaktır. Bunun yanında Kızılay sadece kan alıp başkasının kan ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, kan verenin kan tahlillerini de yapmak suretiyle her hangi bir sorun varsa kan veren vatandaşta onunla ilgili sağlık tedbirlerini alıyor. O bakımdan herkesin mutlaka her sene kan vermesini tavsiye ediyorum” dedi.