Sakarya RİDER Yöneticileri Ankara’da RİDEF’in iftarına katılarak Bakan Hayati Yazıcı ile birlikte oruç açtı.

Kısa adı RİDER olan Sakarya Rizeliler Derneği, RİDEF’in (Rize Dernekleri Federasyonu) davetlisi olarak Ankara’da katıldığı iftar programında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı ile bir araya geldi. TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı iftar programına Sakarya’dan RİDER Başkanı Hasan Dişli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Erenler Belediyesi Başkan Danışmanı Kemalettin Kaya da katıldı.

Bakan Yazıcı bilgi aldı

Sakarya RİDER Başkanı Hasan Dişli, Ankara Rize Dernekleri Federasyonu’nun davetlisi olarak katıldıkları iftar programının son derece verimli geçtiğini belirterek, TBMM eski Başkanı Köksal Toptan ile birçok Milletvekili ve Bürokratların dışında Rizeli hemşerileri Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile detaylı bir görüşme yaptıklarını, Sayın Bakan’ın Sakarya ile ilgili sorularına cevap vermeye çalıştıklarını dile getirdi.   

Bakan Yazıcı, “Türkiye iyi durumda”

Rize Dernekleri Federasyonu’nun iftar programına katılarak bir konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Ramazan ayına toplum olarak verilen büyük önem verdiklerini dile getirdi. Bakan Yazıcı, dünyada yaşanan yoksulluk sorunu karşısında, Türkiye’nin çok daha iyi durumlarda olduğunu, bu mübarek ayda en üst noktaya ulaştığı yardımlaşmaların artarak devam etmesi gerektiğine vurgu yaptı.