Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Türkiye Öğrenci Meclisi Çalıştayı için 20 ilden Sakarya’ya gelen öğrenci meclisi başkanlarını ağırladı. Başkan Vekili Kılıç, "Sakarya küçük bir Türkiye modelidir, huzur coğrafyasıdır. Şehrimizde her milletten vatandaşımız barış ve kardeşlik içerisinde yaşıyor. Buradan güzel kazanımlarla ayrılacağınızı umuyor, başarılar diliyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç,  10.Dönem Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı Akyazı Şehit Yüzbaşı İbrahim Sert Anadolu Lisesi öğrencisi Ertuğrul Sinan Sözen’in davetlisi olarak Sakarya’ya gelen öğrenci meclisi başkanlarını ağırladı. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Vekili Kılıç, çalışmalarında başarılar diledi. Kılıç, "Sakarya küçük bir Türkiye modelidir, huzur coğrafyasıdır. Şehrimizde her milletten vatandaşımız barış ve kardeşlik içerisinde yaşıyor. Ülke genelinde uygulanan projenizden dolayı büyük memnuniyet duyduk. Ülkemizin geleceği sizlersiniz. Güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Buradan güzel kazanımlarla ayrılacağınızı umuyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

20 ilin meclis başkanları

Ziyarette kendilerini tanıtan 20 ilin öğrenci meclis başkanları Sakarya’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç’a teşekkür etti. Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Ertuğrul Sinan Sözen, "Konya, Kastamonu, Kocaeli, Batman, Burdur, İstanbul, Çorum, Tokat, Kütahya, Bingöl, Gümüşhane, Gaziantep, Adıyaman, Karabük, Yalova, Kırklareli, Ankara, Ordu, Afyonkarahisar ve Aydın illerinin öğrenci meclisi başkanı arkadaşlarımızla birlikte faydalı bir çalıştay gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Bizleri çok güzel ağırlayan Sayın Başkan Vekilimize çok teşekkür ediyorum. Meclis Başkanı arkadaşlarımız Sakarya’da bulunmaktan memnunlar. Ülkemiz için güzel çalışmalara imza atacağız. Destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Kılıç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.