Kurucu Başkanlığını Gökhan Korkmaz’ın gerçekleştirdiği dernek tüm üyelerine yönetimde bulunma, seçme ve seçilme hakkını vererek örnek ve adil bir seçim uygulaması yaptı. Oylamaya katılan üyeler başta dernek başkanlığını sürdürecek liderlerini seçerlerken, yönetim kurulunda ve gelişim kurulunda görev almasını uygun gördükleri üyeler için de kapalı zarf usulü oylama yaptı. Çıkan sonuçlara göre Dernek Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeleyip, beraberinde en yüksek oy alan sırası ile 15 üye de görev almak üzere üyelerden yetki aldı.

Seçim sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Gökhan Korkmaz, hedeflerinin tüm üyelerinin çalışmaya gönüllü olduğu ve Sakarya’da bir güç doğuyor sloganında buradan geldiğini söyledi.

Gökhan Korkmaz, “Aslında bu ve benzeri STK’lar da ilk yönetim genellikle kurucu başkan ile listelenir. Ancak bizler büyük bir aile olarak tüm üyelerinin ayrı ayrı meziyetleri bulunan çok güçlü bir aileyiz. Her üyemiz yönetim kadrosunda bulunabilir nitelikte olduğu için önce yönetimde bulunmak isteyen üyelerimizin projelerini ve sunumlarını dinledik ve sonrasında her üyemiz özgür iradesi ile seçimi yapıp liste oluştururdu. Katılımın çok yoğun olduğu seçimde üyelerimizin tamamının güvenoyunu almak bana da ayrıca güç verdi. Sakarya’da ekonominin gelişimine katkıları olacak çok güçlü bir dernek olarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.