Başkan Zeki Toçoğlu, bölge esnafından gelen talepler doğrultusunda Sakarya Caddesi’nde kapsamlı bir kentsel tasarım projesinin hayata geçirileceğini duyurdu. Toçoğlu, 29 Ağustos Cuma günü ihaleye çıkılacağını ifade ederek, “Seçimlerden önce Sakarya Caddesi esnafımızla bir araya gelmiş, esnafımızdan gelen talepler doğrultusunda güzelleştirme çalışmalarının hayata geçirileceğini ifade etmiştik. Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz. Sakarya Caddesi’nde yenileme çalışmalarına başlıyoruz” diye konuştu.

Sakarya Caddesi’nde örnek çalışma”

Başkan Toçoğlu, “Atatürk Bulvarı, Karaağaç Caddesi, Çark Caddesi, Yuvam ve Şal Sokak’ta, şehrin muhtelif bölgelerinde cadde yenilemeleri ve kentsel tasarım projeleri gerçekleştirdik. İnşallah, Sakarya Caddemizde de örnek bir çalışma hayata geçirilecek. Proje kapsamında caddeyi kaldırım, peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile daha yeni ve modern bir görünüme kavuşturacağız. Yürüyüş yollarını ise engelli vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlayacağız” ifadelerini kullandı.

sakarya_caddesi_yenileniyor2.jpg

“Yenileme çalışmaları devam edecek”

Kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin devam edeceğini de belirten Zeki Toçoğlu, “Sakarya Caddesi Tretuar ve orta refüj yapım işleri için ihale sürecini de başlattık. 29 Ağustos’ta Sakarya Caddesi için ihaleye çıkıyoruz. İnşallah Sakarya Caddesi’ndeki çalışmaların ardından Kudüs, Ankara ve İnönü Caddeleri’nde yenileme çalışmalarının startını vereceğiz” şeklinde konuştu. 

sakarya_caddesi_yenileniyor3.jpg