PTT tarafından Ramazan Bayramında müşterilere sunulan hizmetleri anlatan Adapazarı PTT Merkez Müdürü Merih Şener, bayram için hazırlanan çeşitli tebrik kartlarının tüm işyerlerinde ücretsiz olarak PTT müşterilerine dağıtıldığını söyledi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şener, PTT müşterilerine sundukları sonsuz hizmetlerden bahsederek, “PTT A.Ş periyodik olarak düzenlediği hizmet içi kampanyalarına Ramazan Bayramında da devam ediyor. 2015 Ramazan Bayrıma özel olmak üzere şirketimiz sunulan hizmetlerin vatandaşlar tarafından tanınırlığını ve kullanılırlığının arttırılmasını sağlamak amacıyla iki adet kampanya düzenlendi. Bu kampanyaların ilki çerçevesinde farklı görsellerle hazırlanan tebrik kartları, tüm PTT işyerlerinde ve Adapazarı merkez şubemizde müşterilerimize ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Unutulmaya yüz tutmuş bayram tebliği geleneğini canlandırmayı da amaçlayan bu kampanya dolayısıyla tüm vatandaşlarımızı PTT İşyerlerimize bekliyoruz. Ayrıca Ramazan Bayramı’ndan önceki 5 gün (12-16 Temmuz 2015) tarihleri içerisinde postaya verilecek yurt içi varışlı gönderilerde posta kargosu ve APS kuryelerde %10 indirim uygulanacaktır” dedi.

Konuşmasının devamında tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Merih Şener, “Sevinçli bir telaş ve coşkunun bir arada yaşandığı bu günlerde vatandaşlarımızı PTT hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyor, mutluluklar esenlikler getirmesi temennisiyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” İfadelerini kullandı.