Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, HSYK kararıyla Sakarya’dan Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’naatanan Oğuz Çelik’i ziyaret etti.

Çelik’in, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca (HSYK) 2012 Yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi gereğince, Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yaparken, Kocaeli Adliyesi’ne aynı görevle tayin olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, Vali Büyük’ün yanı sıra, Sakarya 1. Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar, Sakarya Bölge Adliyesi Başsavcısı Cemil Kuyu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler ve Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Mesut Erbaş da hazır bulundu.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Oğuz Çelik’i kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Mesut Erbaş, ziyarette protokol üyelerini Taraklı’ya gezi programına davet etti. Protokol üyeleri Taraklı’nın, Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu dile getirerek, Taraklı’yı görmek ve gezmek istediklerini dile getirdiler.

Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuz Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindekilere teşekkür etti.