Bir istihbaratı değerlendiren KOM polisi, Karasu İlçesi’nden İl Merkezi’ne sokak satıcılarına satmak amacıyla uyuşturucu esrar maddesi getirileceği bilgisi alınca şehrin belirli noktalarını tuttu. Bu arada durumlarından şüphelenilen bir aracı durduran polis, araç içerisinde bulunan S.Y. (57) ve Y.G. (49) isimli şahısların üzerinde ve araç içinde yaptığı aramada 2 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirdi. Yakalanarak gözaltına alınan S.Y. (87) ve Y.G. (49) isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

polis_uyusturucu_tacirlerine_goz_actirmiyor_1.jpg

Bunun üzerine sokak satıcılarını da takibe alan polis 18 farklı operasyonda toplam 28 şüpheli şahısların üzerlerinde yaptığı aramada toplam 153,48 gram esrar, 1,71 gram eroin, 5 adet uyuşturucu hap ve 1,31 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirdi.

polis_uyusturucu_tacirlerine_goz_actirmiyor_2.jpg

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri ayrıva sigara kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda ise büfe ve işyerlerine kaçak sigara satıldığı tespit edilen şahıslar hakkında da işlem başlattı. /İHA

polis_uyusturucu_tacirlerine_goz_actirmiyor_3.jpg