Toplantının açılışında bir konuşma yapan Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, demokrasi nöbetlerine katılımın devam edeceğini belirtti.
Ülkenin zorlu bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Keser, “Gündüz işimizde, gece ise demokrasi nöbetine katılmaya devam edeceğiz. Hain darbe girişiminin, işimizi ve çalışmalarımızı engellemesine asla izin vermeyeceğiz” dedi.
Hain darbecilere ve onların dış destekçilerine verilecek en güzel cevabın, birlik ve beraberlik içinde olunması olduğunu belirten Başkan Keser, “Birlik ve beraberlik ruhu içinde daha çok çalışacağız ve daha çok emek sarf edeceğiz. Demokrasiden ve özgürlüğümüzden ödün vermeyip, dik duran mahalle muhtarlarımız ve meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Sizlerin bu kararlı duruşu, halkımızın da umudu olmuş, heyecan ve cesaret vermiştik. İyi ki varsınız” diye konuştu.
Tanklara meydan halkın da ayrı bir destan yazdığını söyleyen Başkan Cevat Keser, “Onlar dünyada emsali görülmemiş bir zafere imza attılar. Kundağında bebesiyle, tekerlekli sandalyesiyle, bastonuyla meydana inen 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı da kutluyorum. Halkımız, millet iradesinin üzerinde başka hiçbir gücün olmadığını ispat etmiştir” dedi.