Pamukova Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yeni alınan lastik tekerlekli yükleyici – kazıcı, kırıcı aparatlı iş makinesi ve Amman marka silindir iş makinasının iş hacmini daha da kolaylaştıracağı belirtildi.
Belediyenin yoğun çalışmalarını hızlandırmak için daha önce alınması kararlaştırılan kazıcı yükleyici ve Amman marka silindir iş makinası gerekli işlemlerin yapılmasının ardından teslim edildi.


Belediye Başkanı Cevat Keser, araçların teslimi sırasında yaptığı açıklamada; “Pamukova Belediyesi olarak planlanan çalışmaları en kısa zamanda tamamlayabilmek için araç parkımıza 2 yeni araç daha alınması yönünde karar almıştık. Bugün de bu araçları ilçemize getirterek teslim aldık. İnşallah bu araçları kazasız belasız bir şekilde ilçemize hizmet sunma yönünde kullanacağız. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana araç filomuzu son model makinelerle yeniliyor ve aynı zamanda güçlendiriyoruz. Yeni makinalarımız son model olup, ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek teknolojinin son imkânları ile tasarlanmıştır. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.