Gündem maddeleri dışında konuşan Bağımsız Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, bir hobi bahçesi talebinde bulundu. Bazı yolların asfaltlanmamasından dolayı şikayette bulunan Bektaşoğlu’na cevap olarak konuşan Başkan Vekili Erol Aydın; “2014 yılında ilçemize bağlanan ORKÖY’lerle birlikte 84’e çıkan mahalle sayımızda iddia ediyoruz ki, bu konuda en fazla asfalt atan belediye biziz.Yeni bağlanan 28 mahallemizin tamamında asfalt çalışmalarını bitirdik. Kademeli olarak diğer mahallelerimizde de hem asfalt hem tretuvar çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kapalı pazaryerleri ile ilgili sorulan soruları da yanıtlayan Aydın, bazı bölgelerde yapılması planlanan pazaryerlerinde kamulaştırma çalışmaları devem ettiği için pazaryerlerinin yapımında sorun oluştuğunu söyledi.

Başkan Vekili Erol Aydın, Dünya Engelliler Günü nedeni ile yaptığı açılış konuşmasında, “3 Aralık Dünya Engelliler günü engellilerin yaşam standartlarının geliştirilmesi ve engellilerin topluma kazandırılması konusunda, toplum nezdinde farkındalık oluşturmayı amaçlamak amacıyla kutlanmaktadır. Engellilerin yaşadıkları sorunlar; yalnızca engellileri ve ailelerini değil toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren sorunlardır. Çözümü de yine bizlerin görevidir. Bu amaçla belediye olarak yaptığımız her hizmette engelli vatandaşlarımızı da düşünerek hareket etmekteyiz. Amacımız onların hayatını kolaylaştırmak” diye konuştu.