Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği tarafından dün Ferizli ilçesinde zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda, sinek ilacı ve saç spreyinden yapılmış uyuşturucu ele geçirilmişti. Bugün ise bu uyuşturucudan kullanan bir kişi hastanelik oldu. Şahsın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Erenler İlçesi Dilmen Mahallesi Akşemseddin Caddesi üzerindeki boşluk alanda bir şahsın yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, adının Yusuf P. (33) olduğu öğrenilen şahsın uyuşturucu komasına girdiğini belirledi. Yapılan kontroller sonrasında ise şahsın kullandığı uyuşturucunun, 1 gün önce polisin yaptığı operasyonda ele geçirilen, saç spreyi ve sinek ilacı karışımından imal edilen bonzai isimli uyuşturucu olduğu iddia edildi.

Sağlık ekipleri, hastaneye kaldırılan Yusuf P.’ye, kullandığı uyuşturucu nedeniyle müdahale etmekte oldukça zorlandı.

Yusuf P.’nin durumunun kritik olduğu ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenilirken, polis piyasaya sürülen sinek ilacı ve saç spreyinden imal edilen bonzailerin peşine düştü. / Remzi ŞİMŞEK