Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya Şube Müdürü Nurten Canbasoğlu’nu ziyaret eden Sakarya Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu, Başkan Kadir Savaş nezaretinde bir takım önerilerde bulundu.

Sakarya Müteahhitler Birliği, bu kez Sosyal Güvenlik Kurumu Sakarya Şube Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İl Müdürü Nurten Canbasoğlu ile görüşen Müteahhitler Birliği, şantiyelerde yaşanan bir takım sıkıntılarla alakalı önerilerde bulundu.

Önerileri dikkatle dinleyen Canbasoğlu, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “SGK’da öneri ve çözümler yarışması düzenlemek istiyoruz. Böylelikle biz de eksikliklerimizi görüp çözüm sağlamayı hedefliyoruz. Müteahhitler Birliği çok sayıda hem şantiyelerinde hem de iş yerlerinde insanımızı istihdam ederek il, ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. Sosyal güvencesiz işçi çalıştırmadıklarından ötürü de kendilerine il müdürlüğü adına teşekkür ediyorum. Şantiyelerde bayan personel çalıştırılması hakkında Birliğin önerisini hemen dikkate alıp, bu konu hakkında çalışma başlatıyoruz” dedi.