Durmuş ve Bakırtaş’tan teşekkür

Milli Eğitim İl Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Müdürü Coşkun Bakırtaş ile birlikte Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti. Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’in de bulunduğu ziyarette Durmuş ve Bakırtaş, Adapazarı Belediyesi’nin yeni dönemdeki eğitim çalışmalarından çok memnun olduklarını dile getirerek Başkan Işıksu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Çocuk Hakları Sokağı ve eğitim destekleri

Ziyarette konuşan İl Müdürü Durmuş, “Mutlu Başkanımız, ekibi ile birlikte şehrimizde örnek eğitim çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca bizlerle istişareli bir şekilde çalışmalarını ilerletmesi mutluluk verici. Hafta sonu hizmete açılan Çocuk Hakları Sokağı, bir eğitimci gözüyle baktığımızda Mutlu Başkanımızın en anlamlı hizmetlerinin başında geliyor.  Çünkü eğitim çocuk yaşlarda başlıyor. Çocuklarımıza küçük yaşlarda kültürel, sosyal ve fiziki anlamda güzel imkânlar sunarsak, eminim ki onlar da gelecek hayatlarında çok daha başarılı çok daha özgüven dolu bireyler olarak karşımıza çıkacaklardır. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” derken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ise “Mutlu Başkanımız ve ekibi her zaman bizlerle birlikte bu da Adapazarı’mız için büyük bir şans. İnşallah çok daha kapsamlı ve daha güzel çalışmalar da hayata geçecektir, çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hep birlikte daha başarılı günlere

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve sunulan plaket için teşekkür eden Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı’nın eğitim yaşamının çok daha başarılı bir ilerleyiş sağlayabilmesi için gayretle destek olmaya çalıştıklarını vurguladı. Başkan Işıksu, “Çocuklarımıza günün şartlarına uygun ortamlar sunmayı ve onları daha iyi koşullarda geleceğe hazırlamayı en önemli görevimiz olarak görüyoruz.  Çocuk Hakları Sokağımızda çocuklarımız ekranla değil akranlarıyla büyüyerek daha sağlıklı gelişimlerini sürdürebilecekler. Adapazarı Belediyesi olarak gelecek nesillere, geleneklerimiz ve kültürümüzle daha sağlıklı ilişki kuracakları bir Adapazarı hazırlamak için tüm ekibimizle gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışma sürecimizin her aşamasında Milli Eğitim camiamızın da bulunacağını bir kez daha dile getiriyor, ilginiz ve desteğiniz için bizler de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.