Yenikent’te öğrenci ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti ilimiz Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik, kendisine iletilen sorunları tek tek not aldı.

Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik, Yenikent bölgesini ziyaret ederek vatandaşların yanı sıra ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere Türkiye Büyük Millet Meclisi ve işleyişi ile alakalı sorular soran Çelik, TBMM ve Milletvekillerinin görevleri hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Çelik beraberinde Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret programında öncelikle Sait Faik Abasıyanık İlkokulu, Selçukbey İlkokulu, Yenikent Halk Eğitim Merkezi ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek burada öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Sınıfları gezerek kısa süreli de olsa öğrencilerle bir araya gelen Çelik, kendisinin de geçmişte öğretmenlik yaptığını anlattı.

Milletvekili Çelik daha sonra Camili ve Karaman Mahallelerinde esnafı ziyaret etti, vatandaşların derdini dinledi. Vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not alan Çelik, sıkıntıları gerekli yerlere ileteceğini söyledi.