Adapazarı Belediyesi tarafından Yenigün’de düzenlenen halk iftarına Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer,  AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Ak Parti Adapazarı Gençlik Kolları yönetimi,  Yenigün Mahallesi Muhtarı Nevzat Berber,  Meclis Üyeleri, AK Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Başkan Yardımcısı Sezer, masaları tek tek gezerek, çocuklarla yakından ilgilendi. İftar öncesi ilahilerle iftara renk katan Diyanet-Sen Başkanı Ali Güzeldal iftar sonrası yemek duası yaptırdı.

“Sevgiyi paylaşıyoruz”
Başkan Vekili Erol Aydın Ramazan ayının maneviyatının büyük olduğunu ifade ederek,  “Ramazan kardeşliktir, hoşgörüdür. Bir ve beraber olmaktır. Bu kardeşliği sevgiyi bugün Yenigün Mahallemizde toplanarak paylaşmak için toplandık. Davetimize katılarak, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“Son iftar 30 Haziran”
Adapazarı Belediyesi son iftarını 30 Haziran Perşembe günü Kurtuluş Mahallesi Tansu Çiller Ticaret Lisesi Bahçesinde düzenleyecek.