Alandüzü Mahallesi Muhtarı İlhan Güneş ile Yenikent Halk Eğitim Merkezi hocalarından Sevil Demirdöven, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye kurs sergilerinde verdiği destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulunan Alandüzü Mahallesi Muhtarı İlhan Güneş ile kurs hocalarından Sevil Demirdöven, Dişli’ye gümüş kaplama el yapımından oluşan bir tepsi hediye ettiler. Alandüzü Mahallesi’nde açılan 3 farklı dalda kurs alan kursiyerlerinde bulunduğu ziyarette kurs öğretmeni Demirdöken, “Bu yıl kursumuza 13 öğrencimiz katıldı. Başkanımız daha önce olduğu gibi sergimizde desteğini esirgemedi, verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

MEMNUNİYET VERİCİ

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Dişli, “Alandüzü Mahallesi’nin başarılarını izliyoruz. Eğitilenle öğreten arasındaki diyalog çok önemlidir. Bu ahengi yakalayan hocasıyla, muhtarıyla mahalle halkıyla hepsi bir bütün oluşturmuş gayret ediyor. Bu birlik ve beraberlik havasında çok güzel hizmetlere imza atacaklarına ve daha güzel eserler ortaya çıkaracaklarına inanıyorum. Hepsini kutluyorum” dedi.