Sakarya’nın ekonomik değerlerinin her geçen gün arttığını vurgulayan Başkan Kösemusul, üzücü olayların etkisinde kalmadan üyelerinin işlerine sımsıkı sarıldığına şahit olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından örnek bir kümelenme çalışması ile hayata geçirilen Tır Parkı ve Nakliyeciler Sitesi kısa süre önce elim bir hadise yaşamıştı. Sitede faaliyet gösteren firma temsilcilerine Yönetim Kurulu ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Mahmut Kösemusul, Oda üyeleri ile sohbet etti, sorun ve taleplerini dinledi.


 
Sakarya’nın son zamanlarda üretim, istihdam ve ihracatta önemli başarılara imza attığını belirten Başkan Kösemusul, “Sakarya’mızın ekonomik değerleri hamdolsun gün geçtikçe artıyor. Bunda şehrimize katkı veren her üyemizin payı var. Her birine çok teşekkür ediyorum. Referandum bitti, hedeflerimiz ve daha yapacak çok işimiz var. Burada bulunan üyelerimizin de işlerine sımsıkı sarıldığına memnuniyetle şahit oldum. Allah işlerimizde kolaylık ve bereket versin” ifadelerini kullandı.
Kösemusul, site güzergâhında faaliyet gösteren minibüs şoförlerine de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.