Edinilen bilgilere göre, Adapazarı’ndan Akyazı istikametine seyir halinde bulunan 34 EV 1969 plakalı araç, sürücü Gökhan I.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıktı. Araç, yol kenarındaki benzin istasyonunun tabelasına çarparak durabildi.
Sürücü Gökhan I. ise araçta sıkıştı. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden itfaiye ve 112 ekiplerinin çalışması sonrasında kurtarıldı. Gökhan I. Kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.



Olay yerinde kimliğini düşürünce
Kazanın yaşandığı dakikalarda Adapazarı’na gitmekte olan Akyazılı iş adamı Abdullah Mert’in oğlu Ahmet Emin Mert, aracından inerek yaralıya yardım etmek istedi. Ancak Mert burada farkında olmadan kimliğini düşürdü. Mert’in kimliğini bulan gazeteciler ise kazada ağır yaralanan sürücünün Abdullah Mert’in oğlu Ahmet Emin Mert olduğunu duyurdu. Oğullarının kazada yaralandığını haber alan Mert ailesi ise büyük şok yaşadı. Ancak daha sonradan, yaralanan kişinin Ahmet Emin Mert olmadığı ortaya çıktı. Mert ailesi de gerçeği öğrenince rahat bir nefes aldı. / www.akyazihaber.com