Ulusal televizyon haber kanallarında da yer almaya başlayan Karasu, konutların uygun olması, İstanbul’a yakınlığı ve en önemlisi BMC ve Kibar Holding’in yaptığı yatırımlarla konut alım satımlarında Bodrum ve Kuşadası ile birlikte Türkiye genelinde 2. sırada yer alıyor.

“Türkiye’nin parlayan yıldızı Karasu”

Karasu’nun artık Türkiye’nin en çok tanınan ilçesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; “Gayrimenkul sektörü en çok kazandıran sektörlerden biri. Hem yatırım amaçlı hem de yaşamak için gayrimenkul satın almak herkesin gayesi. Fakat önemli olan yapılan yatırımın geleceğe yönelik her türlü ihtiyaca karşılık vermesidir. Ülkemizin geleceğine imza atacak bazı yatırımları İlçemize alabilmek için yoğun mesai harcadık ve bu konuda da önemli adımlar attık. İlçemize yapılan konut yatırımının Türkiye genelinde ilk 5’e girip 2. sırada yer almasının en büyük sebebi konutların uygun olması, turizm bölgesi olması ve İstanbul’a yakınlığımız ile birlikte BMC ve Kibar Holding gibi önemli Sanayi kuruluşlarının bu bölgeye yaptıkları yatırımlar olduğu kanaatindeyim” dedi.

“Çalışmaya, üretmeye, halkımız için hizmet etmeye devam edeceğiz”

İspiroğlu; “Tarım, turizm, hayvancılık ve sanayileşme gibi çok önemli başlıkları bünyesinde barındıran tek ilçeyiz. Büyüyen, gelişen ve 2023 Türkiye’sine destek olan, Türkiye’nin en çok tanınan ilçesiyiz. “Karasu Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Olacak” sloganımız ile çıktığımız bu önemli yolda başarılı hizmetlere imza attık. Çalışmaya, Üretmeye, Halkımız için Hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.