Eğer zamanında doğru plan yapılmadığı takdirde Karasu’nun dünyanın gerisinde kalacağını belirten Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Karasu zamanında değişen dünyaya ayak uyduramadı. Bunu bir kez daha yaşamamak için şapkamızı önümüze koymalıyız ve doğru planlamayla değişime uydurmalıyız” dedi.

“Değişim İyi Analiz Edilmeli”

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu’nun sorunları ve çözüm yolları ile ilgili de tespitlerde bulundu. İspiroğlu; "Değişen dünyada güçlü bir şehir olmak için değişimin iyi analiz edilmesi gerekir. Bu uzun yolda başarı için, değişen dış faktörlerin doğru analiz edilmesi, değişime uygun iç dönüşümlerin zamanında yapılması gerekir. Eğer zamanında doğru planlamalar yapmazsanız dünyanın çok gerisinde kalırsınız" dedi.

“İlçeler Yarış İçinde Olmalı”

Karasu’da güzel işlerin de olduğunu, son yıllarda doğru bir ivme yakaladığını ifade eden Başkan İspiroğlu; ”Bütün İlçeler Sakarya’yı daha iyi bir yere getirmek için çalışmalı. İlçeler yarış içinde olmalı. Amacımız şehrimizi Dünya şehri yapmak olmalı. Başarılı olmak için de etkili ve verimli projeler, yeterli vizyon ve cesaret sahibi yönetim olması gerekir. Bu günün Karasu gelecekte nasıl olacak? Karasu Dünya’nın neresinde? Bunlar doğru analiz edilmeli ve ona göre hareket edilmelidir. Şehrin bir hedefi olmalı. Bize göre o hedefte Dünya şehri olmaktır. Bu Karasu için mümkün olmayacak bir hedef değildir. Yeter ki doğru işler yapalım” dedi. /Kadir KARAKAŞ