Sapanca ilçesinde, çöken yol nedeniyle bir kamyonet yolda mahsur kaldı. Yan yatan kamyonet uzun uğraşlar sonucu battığı yerden kurtarıldı.

Abdulkadir B. yönetimindeki 41 KV 215 plakalı kamyonet Çınar Sokak üzerinde çöken yolda mahsur kaldı. Yola saplanan kamyonet yan yattı. İzmit caddesine çıkmak için yoldan geçtiğini belirten sürücü Abdulkadir B., “İstanbuldere köyünde işlerimi hallettikten sonra İzmit’e gitmek üzere yola çıktım. Bu sokaktan geçerken kamyonetimin sol tarafı bir anda yatmaya başladı. İlk başta ne olduğunu anlamadım. Hemen araçtan dışarı çıktım. Baktığımda yolun çöktüğünü gördüm” dedi.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kaza yerinde yaptıkları incelemelerin ardından yan yatan kamyonet bulunduğu yerden kurtarıldı.

Bölgede, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) ile Sapanca Belediyesi tarafından yağmursuyu çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz, “Bu sokakta ve yan caddelerde yağmurlu havalarda aşırı su birikintisi oluyor. Söz konusu aracın düştüğü alanda su borusu patlamış ve yolun altını boşaltmış. Çalışmalarımızı tamamladığımızda bu tür kazalar artık yaşanmayacak” diye konuştu.