Sakarya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğüne bağlı Narkotik Timlerinin yanı sıra Erenler İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile uyuşturucu arama köpeklerinin de katıldığı operasyonda, T.Ç, E.Ç., M.Ç., R.G., H.K. ve S.K.’ya ait adreslerde arama yapıldı.

Aramalarda 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız yarı otomatik av tüfeği, 1 adet Zoraki Mod 925 marka ruhsatsız kurusıkı tabanca ve 2 adet şarjör, 100 adet 9 mm çapında kurusıkı tabanca fişeği, 7 kök hint keneviri bitkisi, 1 kg. 488 gram kubar esrar, 1.165 adet fosfor yeşili renkli uyuşturucu hap, 24 adet pembe renkli uyuşturucu hap, 102 adet mavi renkli uyuşturucu hap ele geçirildi.

Baskın sırasında şüpheliler ellerinde bulunan uyuşturucu hapları sobaya atarak yakmak isterken, kokuyu fark eden Jandarma sobanın içindeki uyuşturucuya da el koydu.

Olayla ilgili Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheliler R.G., S.K. ve H.K isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Diğer Şüpheliler E.Ç., M.Ç. ve T.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme ise sürüyor.