Ortaköy Mahallesi sakinlerinden Ali Meydan tarafından yaptırılan istinat duvarındaki çalışmalar tamamlanmak üzere. Karasu Ortaköy Mahallesi muhtarı İsmet Turan da çalışmaları yakından takip ederek, mahalle sakini Ali Meydan’da duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Ali Meydan, tehlike oluşturan grup yolu üzerine kendi imkanlarıyla 100 metre uzunluğunda 4 metre yüksekliğinde istinat duvarı yaptırırken, “Yolumuz kışın çok tehlikeli oluyordu. Hatta öyle ki burada birçok kazada meydana geldi. Ayrıca yolun alt tarafında da yıkılmalar oluyordu. Her şeyi devletten beklememek lazım. Ben kendi imkanlarımı kullandım ve tehlike arz eden bu yola istinat duvarı yaptırdım” dedi.

Örnek vatandaş

Ali Meydan’a teşekkür eden Ortaköy Mahallesi Muhtarı İsmet Turan ise, “Buranın maliyeti 60 bin lira civarında. Ali arkadaşımız bize her konuda yardımcı oluyor. Yaptırdığı istinat duvarı da büyük bir sıkıntıyı ortadan kaldıracak. Örnek vatandaşımız Ali Meydan’a teşekkür ediyoruz ve bu çalışmanın tüm vatandaşlarımıza örnek olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu./ Kadir KARAKAŞ