Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü ziyaret eden AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, Erenler Belediyesinin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Özellikle kentsel dönüşüm projesinin Sakarya için çok önemli olduğunu belirten İsen, “Sakarya’mız için hep birlikte mücadele ediyoruz. Erenler ve Karapürçek ilçelerini bağlayan yolun duble yol haline gelmesi hususunu özellikle takip ediyorum. Erenler Belediyesi’nin kentsel dönüşümde bu kadar hızlı yol alması da hepimizi ayrı ayrı sevindirdi. Kentsel dönüşüm projesiyle Sakarya’nın da silüeti değişecektir” şeklinde konuştu.

1. etapta sona gelindi

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Tekrar göreve geldiğimiz günden bu yana seçim zamanında belirttiğimiz her projeyi gerçekleştirmek adına adımları attık ve birçoğunu tamamladık. Türkiye’ye örnek olan Kentsel Dönüşüm Projesinin 1.Etap çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldi ve önümüzdeki günlerde Tapu Teslim Töreniyle birlikte açılışı gerçekleşecek. Bir diğer proje olan Bölgedeki diğer cazibe merkezlerine oranla daha büyük etkin ve içinde çok çeşitli spor ve hobi aktivitelerine sahip Yaşam Merkezi projesi de kısa süre içerisinde bitecek ve Erenler’e büyük katma değer sağlayacak” dedi.

“İslam aleminin başı sağ olsun”

Yapılan saldırılara da değinen Başkan Öztürk; “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden şer odaklarının bizim milletimizle olan bağımıza tesir edemeyecek, yaptığımız hizmetlerimize zeval getiremeyecek. Kardeş Ülkemiz Pakistan’da Lunaparkta çocuklara yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı da şiddetle kınıyor ve tüm İslam alemine başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.