AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapan genç iş adamı İsa Yenioğlu, AK partiden Erenler Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

AK Parti Erenler Erenler ilçe teşkilatında başkan vekili Aslan demir e başvuru belgesini teslim eden İsaYenioğlu,  “Belirlenecek belediye başkan adayımızla beraber ilçemize hizmet anlamında görev almak üzere belediye meclis üyeliğine aday adayı oldum. İlçe Başkan vekilimiz Aslan Demir başta olmak üzere beni bu önemli günde yalnız bırakmayıp destek veren dostlarıma, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ediyorum” dedi

Ak Parti Erenler ilçe başkan vekili Aslan Demir, “Hizmet akışının devam etmesi, ilçemize, mahallelerimiz ve köylerimize hizmet edebilmek için aday adayı olan arkadaşlarımız, siyasal birikimlerini ilçemize hizmet için sarf edecekler. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

İsa Yenioğlu’nu, Bekirpaşa Mahalle Muhtarı Alattin Akbıyık, Pirahmetler Mahalle Muhtarı Yusuf Bozkaya, Epçeler Mahalle Muhtarı Kemal Arslan, Ak parti Nakışlar Mahalle Başkanı Muhammed Olgun, Ak Parti Bekirpaşa Mahalle Başkanı Emre Adıgüzel ve Rizeliler Dernek Başkanı Hasan Dişli yalnız bırakmadı.