Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen bu seneki ilk halk iftarına Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri, AK Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.
Adapazarı’nda Ramazan Kardeşliktir
Okunan ezanla birlikte mahalle iftarında buluşan yaklaşık 2 bin kişi hep birlikte oruçlarını açtılar. İftara katılanların Ramazan ayını kutlayan Başkan Dişli; “Belediyemizin mahallenizde düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz sizin mahallenizde sizinle iftar açmak istedik siz de bizi geri çevirmeyerek davetimize katıldınız ve sofralarımıza renk kattınız. Adapazarı’nda Ramazan bir başka anlamlıdır. Adapazarı’nda Ramazan kardeşliktir, hoşgörüdür. Bir ve beraber olmaktır. Bu kardeşliği sevgiyi bugün burada toplanarak bir kez daha gösterdiniz. Davetimize katılarak, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Dişli, “ Allah Kardeşliğimizi Baki Kılsın”
Ramazan bereketi ile Allah, ülkemize birlik, beraberlik nasip etsin diyerek sözlerine devam eden başkan Dişli; “Rabbim, Ramazanı hayatımıza, hayatımızı Ramazana ve ahretimizi bayrama dönüştürsün. Ramazan bereketi ile Allah, ülkemize birlik, beraberlik nasip etsin, kardeşliğimizi baki kılsın. Allah her ayımızı Ramazan gibi yaşamayı nasip etsin, hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.