Kandıra Yolu Dalya Köyü Sapağında hatalı sollama sonucu meydana gelen trafik kazasında adeta katliam yaşandı. İki otomobilin birbirine girdiği kazada ikisi çocuk ikisi kadın olmak üzere 4 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

HIZ TUTKUSUNU KAYIT ETMİŞ

Meydana gelen kazada kontrolü kaybederek 2 araca birden çarpan Kaynarcalı S.Ş’nin hız tutkusu olduğu ortaya çıktı. Dün kaza yaptığı aracı ile hız denemeleri yapan S.Ş., kaza öncesi aracının kadrajını videoya aldığı ve son sürat trafikte seyrettiği görülüyor. S.Ş’nin arkadaşlarından, ‘Yavaş git diyorum sana’ şeklinde uyarılar duyulurken, bu videodan sonra meydana gelen katliam gibi kaza, durumu özetler gibiydi…

4 KİŞİ ÖLDÜ 7 KİŞİ YARALANDI

Alınan bilgilere göre Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde yaşayan Sinan Ş.’nin Bolu’da yaşayan asker arkadaşı Ayhan S., eşi Nesrin S. ve 3 yaşındaki çocukları Emirhan ile 4 yaşındaki çocukları Enes ile birlikte Sinan Ş.’yi ziyarete geldi. Ziyareti fırsat bilen Sinan Ş., eşi ve çocukları ile birlikte asker arkadaşı ve ailesini de alarak 54 VH 365 plakalı otomobille İzmit’e gitmek üzere yola çıktı. Kandıra’da 06 BT 3861 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle Sinan Ş.’nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte Habibe D. idaresindeki 41 N 0019 plakalı araca da çarptı. Çarpma etkisi ile sürücü ve yolcular araç içinde sıkıştı.

Kaza sonucu 54 VH 365 plakalı araçtaki Sinan Ş., kızı Ecrin Ş., asker arkadaşı Ayhan S., Enes S. ve Emirhan S. ile 41 N 0019 plakalı araç şoförü Habibe D., Ahmet Faruk A., Beyza Gül A. ve Zeynep A. yaralandı. Sinan Ş.’nin kullandığı otomobilde bulunan Özlem Ş. ve Nesrin S.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Zeynep Aydın ve Emirhan Sağlam’ın kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle İzmit-Kandıra yolu 2 saat boyunca ulaşıma kapatıldı.