Gerçekleştirilen ziyarette SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş de yer aldı. Hendek’te yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Hendek Şube Başkanı İsmet İskefiyeli, muhtarlar adına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür etti. 

HENDEK’E YENİ YAŞAM ALANI
Hendek ilçesine yeni yaşam alanları inşaa edileceğini belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir sınırlarının il sınırlarına genişlemesi ile birlikte Sakarya’nın 16 ilçesine hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde de Hendek’te bir takım incelemelerde bulunmuş, ilçemize birçok müjde vermiştik. İnşallah Hendek şehir merkezinde bulunan Atatürk Parkı’nda yeni bir yaşam alanı oluşturacağız. İhale hazırlıklarımız başladı. Tüm aşamaların sonlanmasının ardından ilçemiz yeni bir buluşma noktasına kavuşacak” diye konuştu.

4 KİLOMETRELİK BULVAR
Yeni bir bulvar inşaa edeceklerini de belirten Başkan Toçoğlu konuşmalarını, “İlçe merkezi ve devlet hastanesi arasında 4 kilometrelik yeni bir bulvar çalışması da başlatıyoruz. Tüm gerekliliklere sahip olan ve Hendekli hemşerilerimizin hastaneye ulaşımlarında kilit bir rolü olacağına inandığımız bir çalışmayı hayata geçireceğiz. Ekiplerimizin güzergahtaki çalışmaları başladı. Hızlı bir şekilde projeyi tamamlayacağız. Hendek’e hayırlı olsun. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte ilçelerimizin grup yollarında kapsamlı bir çalışma da gerçekleştireceğiz. Bu konuda daha önce siz değerli muhtarlarımızla istişarelerimizi gerçekleştirdik. Birincil ihtiyacı olan arterleri baştan aşağı yenileceğiz. Programımız hazır. 16 ilçemizin tamamında belirlenen program dâhilinde çalışma başlatılacak. Muhtarlarımızla çözüm ortağı olarak çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepler bizim için her zaman önemlidir. Talepleri bir bir karşılamayı sürdüreceğiz” dedi.