Şubat ayında gerçekleşen 10. Olağan Kongre ile birlikte yeni görevlerine başlayan Başkan Çolak ve dernek üyeleri, çalışmalar hakkında Başkan Alemdar’ı bilgilendirdi.

Bu güne kadar dernek çatısı altında gerçekleştirilen tüm etkinliklerde, Serdivan Belediyesi’nin her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Mustafa Çolak, teşekkür etmenin yanı sıra hem yeni yönetimi tanıştırmak hem de fikir alışverişinde bulunmak için Başkan Alemdar’a misafir olduklarını belirtti.

“Bu toprakları bize vatan kılan”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Başkan Çolak ve yönetime yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Onların bizlere emanet ettiği ailelerinin yeri de her zaman başımızın üzeridir. Bu güne kadar her zaman yan yana birlikte olduk. Bundan sonra da aynı hassasiyetle hareket etmeye, birlikte yürümeye devam edeceğiz. Kongre ile birlikte yeni görevlerine başlayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor ailelerine, kahraman gazilerimize ve onların ailelerine hayırlı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.