Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki Atatürk Parkı’nda yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’nın tarihi ile özdeşleşmiş bir park olan Atatürk Parkı’nı eski haline dönüştürmek için çalışma yapıyoruz. Çalışmaları hızlı bir şekilde tamamlayarak Sakarya’yı inşallah eskisi gibi Şemsiyeli Park’ına kavuşturacağız. Parkın etrafındaki duvarları yıkarak bu bölgeyi halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

2012 yılında yürüttüğü çalışmalarla şehri bambaşka bir görünüme kavuşturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Atatürk Parkı’nda çalışma başlattı. Başkan Zeki Toçoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Sakarya’nın tarihi ile özdeşleşmiş bir park olan Atatürk Parkı’nı eski haline dönüştüreceklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Burada mevcut işletmeleri işleten arkadaşların çalışmalarımıza yaptıkları katkılardan ötürü de kendilerine teşekkür ediyorum. Hiçbir zorluk çıkarmadan buradaki faaliyetlerine son verdiler” diye konuştu.

Yeşil alanlar muhafaza edilecek

Parkta yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Atatürk Parkı içerisinde bulunan Burger King, Sucukevi, Şark Kahvesi binaları çalışmalar kapsamında hızlı bir şekilde yıkılıyor. Parkın içerisindeki yeşil alanlar muhafaza edilecek. Parkın etrafındaki duvarları da yıkarak bu bölgeyi halkımızın kullanımına sunacağız. İnşallah Şehir Merkezi çok daha güzel bir görünüme, Sakarya’mız da eskisi gibi Şemsiyeli Parkı’na kavuşacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.