Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı devamında Başkan Kılıç’ın konuşması ile devam ederken, 11 maddenin karara bağlanması ile son buldu. Başkan Kılıç, konuşmasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi verirken, pandemi süreci kapsamında tedbirlerin sürdüğünü ifade etti.

Tedbir elden bırakılmıyor
Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında alınan tedbir, önlem ve denetlemelerin sıkı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, “Başta Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kamu, kurum ve kuruluşları, cami ve berber salonları olmak üzere dezenfekte çalışmalarını sürdürürken, Zabıta ekiplerimizde Pazar yerlerinde HES Kodu, mesafe ve maske denetimlerine devam ediyor. Bunlarla birlikte Kültür ve Sosyal İşler ekiplerimizde başta karantinada olan vatandaşlarımız olmak üzere ilçe sakinlerimizin yanında olmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

9 Yeni saha aracı
11 Meclis Gündeminin karara bağlandığı toplantının 5. Maddesinde alınan karara göre, Fen İşleri Müdürlüğünün hizmetlerinde kullanılması üzerine iki adet damperli kamyon ile üç adet çift kabinli kamyonet, Temizlik İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere ise üç adet tek kabin ile bir adet çift kabin kamyonetin müdürlüklerin kendi bütçelerinden alınması için meclis yetki verdi. 

Şehidin ismi yaşayacak
Meclis Gündeminin 7. Maddesinin karara bağlanması sonucunda ise Başkan Kılıç, “2020 yılı Ekim ayında ilçemizde hepimizi derinden üzen bir kaza olmuştu. Görevi başında olan İl Emniyet Müdürlüğü Yunus ekibi yolcu minibüsü ile çarpışmış ve polis memuru Mehmet Tekcan şehit olmuştu. Bizde genç kardeşimizin, şehidimizin ismini yaşatmak için bir parkımıza ismini vermek istedik” dedi.