Erenler ilçesindeki Kentsel Dönüşüm Görüşme Ofisi sene başında tamamlandı. Oldukça büyük ve modern şekilde inşa edilen binanın amacı, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak vatandaşlara hizmet sunmaktı. 


"İleri belediyecilik anlayışı"
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, yapımı tamamlanmak üzereyken binayı gezmiş ve "İleri belediyecilik anlayışımız doğrultusunda her zaman geleceğe yönelik projeler üretiyoruz" demişti. 
Söz konusu binanın kentsel dönüşüm hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlara tüm konularda detaylı bilgi ve hizmetin, Kentsel Dönüşüm görüşme ofisinde verileceğini söyleyen Öztürk, "Binamızın zemin katında bekleme salonu, ofisler ve kafeterya, birinci katında ise 300 metrekare 170 kişilik konferans salonu, fuaye ve kafeteryanın üst bölümü bulunacak” diye konuşmuştu.
Milyonlarca lira masraf yapılarak inşa edilen bina, başkanın söylediği hizmetlerin hiç birini veremeden harabeye döndü. Kapıları, çerveleri yerinden sökülerek kırılan binanın içi ve çevresi içki şişelerden geçilmiyor. Mekansızların adresi haline gelen binanın içler acısı hali ise ilçe sakinlerinin tepkisine neden oluyor. / MEDYADETAY