Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Mart ayı içerisinde toplam bin 909 olaya müdahale edildi. Yapılan operasyonlar ve yürütülen çalışmalarda ise bin 816 kişi yakalanırken bu şahısların 163'ünün ise tutuklandığı öğrenildi.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda; haklarında hırsızlık suçundan 24 yıl 3 ay kesinlemiş hapis cezası bulunan T.Y., 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. ve 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.A. ile yağma suçundan 6 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.N., yaralama suçundan 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Y. ile karşılıksız yaralama suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olan S.A. isimli şahıs ve çeşitli suçlardan aranması olan 48 şahıs tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

ŞOK uygulamaları

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Mart ayında uygulanan ŞOK uygulamalarında ise 14 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet ruhsatsız tüfek, 20 adet kurusıkı tabanca, 457 adet değişik çap ve markalarda fişek ile çalıntı olduğ tespit edilen 29 adet motosiklet, bisiklet ve ekobis ele geçirildi.

Fuhuşla mücadele

Mart ayında fuhuşla mücadele kapsamında ise 2 şahsa idari işlem uygulanırken fuhuş yapılan 2 ikamet ise mühürlendi.

Kayıp çocuklar

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ise Mart ayında kayıp olarak aranan 11 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi. /MedyaDetay.com