Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Esra Güniken Naz, katıldığı R4BİA Parkının açılışı sonrasında açıklamalar yaptı.

Mısır’da Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye karşı yapılan darbe sonrasında özgürlük ve demokrasi yanlılarının sembolü haline gelen “R4BİA” işaretinin isminin verildiği parkın Açılışına Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Esra Güniken Naz da katıldı.

Erenler Belediyesinde Başkan Vekilliği başta olmak üzere çeşitli komisyonlarda görev alan Esra Güniken Naz, Erenler Belediyesi tarafından Yeşiltepe mahallesinde yeni yapılan bir parka R4BİA adının verilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dualarla gerçekleştirilen açılışın ardından açılışa katılanlarla sohbet eden Güniken Naz, Erenler Belediye Başkanı seçildiğinde örnek projelere imza atacağını ifade etti.

Kadınların da örnek işler gerçekleştirebileceğinin altını çizen Esra Güniken Naz, "Göreve geldiğim takdirde halktan gelen talepler doğrultusunda projeler gerçekleştireceğim. Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği Erenler İlçesini karış karış gezdikten sonra eksiklikleri ve ihtiyaçları tespit edeceğim. Bu doğrultuda projeler üreteceğim. Erenler yeni bir ilçe. İlçede yapılacak çok iş var. Ben halen Belediye meclis üyesi olarak görevimi sürdürüyorum. Eksikleri ve noksanları yakından biliyorum. Çıktığım bu yarışta kadınların da bir şeyler yapabileceğini göstermek, Mısır’da Rabia gibi Sakarya'da Belediyecilikte bir sembol olmak için Partililerimin desteklerini bekliyorum" dedi.