Yeni hizmet binası açılışı için konuşan Şube Başkanı Murat Mengen; “Sendikamızın 25 yıllık hayali olan kendi mülkümüz olan 3 katlı, bahçeli müstakil bir hizmet binasına sahip olmak bizim dönemimize nasip oldu. Genel Başkanımız Sayın Ali Yalçın’ın ‘Sakarya ile gurur duyduk. Sakarya yüzümüzü ağarttı. Sakarya Şubemiz çıtayı yükseltti’ twittleri ile övgüsüne mazhar olduk” dedi.

Mengen; “15 Eylül Cumartesi günü öğle namazını müteakip saat 13:30 gibi resmi açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Açılış programımıza genel başkanımız Ali Yalçın’ın yanı sıra siyasilerimiz, bürokratlarımız ve üyelerimiz ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerimiz katılacak. Protokol konuşmaları ve ikramların ardından tüm teşkilatımız ile aile fotoğrafı çektireceğiz. Şube yönetiminden ilçe temsilciliğine, okul temsilcilerimizden üyelerimize kadar tüm teşkilatımızın emeği, alın teri ve teveccühü ile sahip olduğumuz şube hizmet binamız her daim üyelerimizin kullanımına açık olacak” diye konuştu.

Tüm Sakaryalıları açılış törenine davet ettiklerini söyleyen Mengen, “Cumartesi günü saat 13:30’da Bosna Caddesinde Mecidiye Camii kıble yönündeki yeni şube hizmet binamızda tüm üyelerimizi, dostlarımızı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini ve Sakaryalı halkımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.