Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı, sınavla ilgili kurslar ve ek materyaller ile üyelerini hazırlayan Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şube Başkanı Murat Mengen; “Sendika olarak laf değil, kavga değil sorunlarla ilgili çözüm önerileri ile projeler üretiyor ve bu yolda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bu çalışmalarımızda üyelerimize farkındalıklar yaratarak onları çeşitli faaliyetlerle destekliyoruz. Müdür yardımcılığı sınavlarıyla ilgili sürecin belli olmasıyla birlikte genel merkezimiz mevzuat birimi tarafından kitap hazırlıkları başlanılmış ve kitaplar basılarak sınava girecek tüm üyelerimize ulaştırılmıştır. Sınavla ilgili olarak üyelerimize kurs açma çalışmaları yapılmış ve çeşitli sunu dokümanlarıyla desteklenmiştir” dedi.

“EN AZ 2 DENEME SINAVI DAHA YAPMAYI PLANLIYORUZ”
Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Adem Arslan; “20 Martta yapılacak Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavına girecek üyelerimize özel yapılan bu çalışmalarla birlikte; son olarak Sakarya Şubemizle birlikte Türkiye genelinde deneme sınavı gerçekleştirdik. Sınavlarda kendilerini test etme imkanı bulan üyelerimize belirlenen sınav tarihine kadar en az 2 deneme sınavı daha yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yapılan deneme sınavına girerek edindiği bilgileri test eden üyeler sınavdan sonra deneme sınavı ile bilgilerini ölçtüklerini, eksiklerini tespit etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Üyeler deneme sınavı imkanını kendilerine sağlayan Eğitim-Bir-Sen Sakarya Şubesi yöneticilerine teşekkür etti.