Ziyarette Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakan Ahmet Arslan’a, Ada trenini şehir merkezinde yer altına alacak projenin takipçisi olacaklarını ifade etti.
 
Başkan Arslan’a gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Şaban Dişli ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini devralan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ı ziyaret ettik. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ettik. Başarı dileklerimizi sunduk, şehrimizi ilgilendiren konuları görüştük” diye konuştu.
 
Tren yer altına
Toçoğlu, “Sayın Bakanımıza proje ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdim. Süreç hakkında değerlendirmelerimizi paylaştık. Treni yer altına alacak projenin şehrimiz için önemini kendilerine de dile getirdim. Bakanımız konuyla ilgili notlarını aldılar. Ada Treni’ni yer altına alacak projenin takipçisi olacaklarını söylediler. İnşallah bu projeyle ilgili hayırlı gelişmeler yaşanacaktır. Sayın Bakanımıza ve Genel Başkan Yardımcımıza projeye verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 
“Projenin takipçisi olacağız”
Genel Başkan Yardımcısı Dişli ise, “Sakarya için oldukça önemli bir yeri olan treni yer altına alacak projeyle ilgili ayrıntıları ele aldık. Sağ olsun Sayın Bakanımız projenin takipçisi olacaklarını söylediler. Biz de diğer milletvekili arkadaşlarımızla Ankara’da konuyu yakından takip edeceğiz. Ankara’da biz milletvekilleri; Sakarya’da da Büyükşehir ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla Sakarya’nın daha fazla projeyle buluşması için mesaimizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.